ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΣΕΙΔΨΩΝΙΑ - Σκάλα Ποταμιά - Θάσος - Ελλάδα
English
You Are Here



Τα Διαμερίσματα "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ" βρίσκονται στην Σκάλα Ποταμιά σ'ένα υπέροχο κι ήσυχο μέρος μόνο 100μ. από την Χρυσή Αμμουδιά. Έχει 9 διαμερίσματα όπου μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 μέχρι 4 άτομα.Τα περισσότερα από τα διαμερίσματα έχουν δυο μπαλκόνια. Ακόμα υπάρχει κεντρική θέρμανση γι αυτούς που θα θέλανε να επισκευθούν το νησί μας στους χειμερινούς μήνες. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Σκάλα Ποταμιά - Θάσος  Η θέα από τα δωμάτια μας προς το βουνό και τη θάλασσα είναι καταπληκτική. Η τοποθεσία που βρισκόμαστε είναι χαρισματική αφού στη διάρκεια της ημέρας έχουμε ένα απαλό θαλασσινό αεράκι και στη διάρκεια της νύχτας τη δροσιά των δασών που περιβάλουν τα γύρω βουνά. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, το κάθε δωμάτιο διαθέτει ανεμιστήρα και κλιματισμό. Ακόμα έχουμε μια όμορφα διαμορφωμένη μεγάλη αυλή με δωρεάν WIFI Internet, κούνιες για τα παιδιά, τραπέζι πινγκ-πονγκ και υπαίθρια ψησταριά προς χρήση των επισκεπτών μας. Μπορείτε ν'αφήσετε τ'αμάξια σας στη σκιά του πάρκινκ μας και να τα πλύνετε επιτόπου αν το επιθυμείτε.

Υπάρχει τζάκι στην ρεσεψιόν και στην κοινή εξωτερική βεράντα έχουμε μια μεγάλη δορυφορική τηλεόραση για να μπορείτε να παρακολουθήσετε όποιο κανάλι επιθυμείτε. Επίσης όλα τα διαμερίσματα έχουν τηλεόραση.

Τα Διαμερίσματά μας είναι μόνο 150 μέτρα από ταβέρνες ποιότητας και 200 μέτρα από σούπερ μάρκετ. Το ξενοδοχείο μας είναι ευήλιο κι ευάριο από όλες τις πλευρές.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ - Σκάλα Ποταμιά - Θάσος - Ελλάδα
δείτε περισσότερες φωτογραφίες:


Σκάλα Ποταμιά
Κατιρτζής Βασίλειος
Tηλ: 25930-61694
Φαξ: 25930-61675
E-mail




Για περισσότερες πληροφορίες για την Θάσο, επισκεφτείτε www.go-thassos.gr
MH.T.E: 01 - 03 - K - 11 - 2K - 00606 - 0 - 0